Actief recreëren en genieten van natuur en landschap: dat kan op de drie Twentse recreatieparken.

De drie parken samen bieden je heel veel keus. Denk hierbij aan: grote festivalterreinen, kleinere recreatieweiden en prachtige bosrijke plekken. Vijvers en plassen voor onder andere (kabel)waterskiën en schaatsrondes. Een eiland met vlotverbinding en stranden voor onder meer beachvolleybal. Fiets-, mountainbike- en wandelpaden, trimbanen en outdoor fitnessvoorziening. Een kart- en quadparcours en sport- en speeltoestellen. Overdekte barbecue, voetbalgolfbaan en paintball- en laserquestgelegenheid. Een klootschietbaan, kleuter- en peuterbaden en een klimbos. Thermen en beauty. Dit is nog lang niet alles.

 

Het Rutbeek is een onvergetelijk recreatiepark nabij de grootste stad van Twente, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen een indrukwekkende natuur en de meest fantastische evenementen.

Het Hulsbeek is een overgetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur.

Het Lageveld is een prachtige recreatieplek met een fraaie natuur. Een ideaal park voor het hele gezin om een dagje te recreëren. Surfen en kanoën, veilige waterpret voor de kleintjes, wandelplezier en de rust van de natuur.

Vanaf 1 juni 2016 wordt er op de recreatieparken Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld permanent parkeergeld gevraagd.